Your Cart

Dette miljøvenlige, basiske universalrengøringsmiddel er udviklet til brug på forskellige overflader i køkkenet, med henblik på opretholdelse af god fødevarehygiejne og fjernelse af vanskelige pletter fra fedtstof og snavs.

Det koncentrerede basiske rense- og affedtningsmiddel fra Staples®, opløser fedt og andre vanskelige pletter og efterlader en pletfri finish. Det er særligt effektivt i fødevarebranchen til opløsning af olie og fedtstoffer fra fødevarer på en lang række køkkenoverflader som f.eks. plast, keramik og rustfrit stål. Effektiv til rengøring af grille og professionelle ovne. Dette meget effektive rengøringsmiddel kan også bruges til fjernelse af blodpletter, opbygget snavs og industriolie på forskellige overflader i virksomheder og på fabrikker, f.eks. beton og industriel lakering.
Brug dette produkt til den daglige rengøring af gulve og vægge inde såvel som ude. Med midlets affedtende egenskaber kan det fungere som en effektiv forbehandling af meget snavset vasketøj samt til rensning af plettede gulvtæpper.
Effektivt universalrengøringsmiddel til brug på en masse forskellige overflader både uden- og indendørs
Ideelt til brug som affedtningsmiddel i fødevarebranchen til brug på restauranter, i bagerier og i kødforarbejdningsindustrien
Rengør hurtigt uden at efterlade striber
Test før brug på aluminiumsoverflader
Velegnet til brug i vaskemaskiner
Fosfatfri
Certificering: Svanemærket
Opblanding: 20 ml til 10 l vand
Duft: Uparfumeret
Farve: Gul
Volumen: 1 l

Tekniske data:
Vægt: 1,083 Kg
Volumen: 1,920 dm3
EAN: 4045348168384
Originalnummer: 168384