Your Cart

G&G

OM G&G

G&G bringer de bedste billeder til over 200 millioner brugere på verdensplan

G&G, et premium globalt mærke fra Ninestar, der leverer guldstandard forbrugsvarer og professionelle printløsninger til mere end 200 millioner forbrugere i over 170 lande.

G&G

G&G HISTORIE

Højkvalitetsalternativer til originale forbrugsvarer

Vores historie begyndte i 2000. På det tidspunkt havde folk ikke meget valg med hensyn til at printe forbrugsvarer. G&G blev født til at tilbyde højkvalitetsalternativer til den dyre originale. Vi ser det som vores mission at styrke udbredelsen af ​​kreative sind og visdom med printfrihed, at hjælpe folk med at arbejde for deres bedste billeder ved at gøre udskrivning enkel, pålidelig, overkommelig og bæredygtig gennem innovation, effektivitet og respekt for mennesker.

Kejserpingvinen

Ideen om at tage kejserpingvinen som G&G’s maskot kom fra et besøg i Antarktis i 2003. Vi var blevet informeret om, at klimaet der havde ændret sig og bragt udfordringer for overlevelsen af ​​disse dejlige skabninger. Den måde, de kæmper for at overleve på med en fast viljestyrke, ligner mere eller mindre, hvad G&G har oplevet i billedindustrien gennem disse år. Endnu vigtigere er det, at kejserpingvinens maskot altid minder os om, at vores produkters natur er miljøvenlige.

VORES MISSION

Vi hjælper folk med at arbejde med kvalitetsprodukter

Vi hjælper folk med at arbejde for deres bedste image ved at gøre udskrivning enkel, pålidelig, overkommelig og bæredygtig gennem innovation, effektivitet og respekt for mennesker.

G&G
G&G

ETIK OG OVERHOLDELSE

Vores forretning er bygget på den tillid, vi tjener

Hos G&G, fra hvordan vi behandler hinanden, vores leverandører og vores kunder til de produkter og tjenester, vi leverer, er vi forpligtet til at drive forretning etisk, respektfuldt og ærligt til enhver tid.

VORES MILJØENGAGEMENT

Going Green med G&G

G&G er forpligtet til at reducere vores CO2-fodaftryk ved løbende at tilbyde miljøvenlige genfremstillede alternativer til kunderne kombineret med vores lukkede genbrugsprogram. G&G er ansvarlig for at sikre, at miljøpolitikken implementeres under produktionen.

G&G

Forskellige G&G produkter